Tips til at finde en god tømrer

08 august 2021
Steffen Hansen

Det kan være en opgave i sig selv, at finde en tømrer man vil være tilfreds med. Derfor har vi samlet nogle tips til, hvordan du kan finde en god tømrer til netop din opgave.

Tjek deres tidligere arbejde

Hvis det er muligt, så er det en god idé at se noget af det arbejde de tidligere har lavet. Det kan være de har billeder og videoer på deres hjemmeside, sociale medier eller har dem tilgængelige hvis man spørger dem om at få det tilsendt.

Ved at se deres tidligere arbejde, så kan du hurtigt danne et overblik over, om de er dygtige til deres arbejde, og om de lever op til dine standarder.

Søg online

Der er typisk mange forskellige entreprenører i ens lokalområde, derfor kan det være en god idé, at søge online. Når du søger online, så kan du hurtigt finde informationer om deres firma, se tidligere arbejde, og endda måske se anmeldelser fra andre firmaer.

Når du søger online, så er det også en god idé at kigge på deres Facebook profil, og måske se om de har en trustpilot, hvor du kan læse hvad andre siger om deres arbejde lavet af firmaet.

Få anbefalinger

Der er intet der slår en god anbefaling fra en ven eller et familiemedlem, derfor kan det være en god idé at spørge folk, som du kender, om de har nogen de kan anbefale. Måske kender de nogen med et tømrerfirma, eller måske har de få lavet noget fornyligt, som de var meget tilfredse med.

Vi kan anbefale, at du giver https://vejloes.dk/ et kig, hvis du er på udkig efter en god tømrer, som kan levere et fantastisk stykke arbejde.

Når du får en anbefaling, så anbefaler vi dog, at du spørger hvorfor de anbefaler dem. Hvis det blot er fordi de kender personen der har firmaet, så er det ikke sikkert, at de har set det arbejde de leverer.