Som glarmester skal man indstille sig til en strejke

24 oktober 2019
admin

Kender du det, at man forsøger at forklare børnene derhjemme, hvorfor de ikke kan få deres vilje, og så vælger de måske at blive trodsige ved at holde vejret, lukke sig inde på værelset eller noget helt tredje.

Men man kan godt se og ved, at man har kortene på ens hånd, for de har ikke så meget at stille op, de bor under ens tag, og man har selv lavet dem, samt man har myndigheden over dem, indtil de bliver voksne.

Man ender med at forklare ungerne, hvorfor landet ligger, som det gør, selvom de ikke kan se det retfærdige i det, men sådan lærer de, at tingene ikke er fair.

Dagen efter tager man på arbejde som glarmester, men man opdager så, at de mindre optræk, der har været til en strejke og uoverensstemmelser, har grebet så langt om sig, at de ansatte enten er blevet hjemme eller har barrikaderet indgangen, så man som chef ikke kan komme på arbejde.

Så bliver man måske selv lidt emsig, fordi man synes, at man har givet ens ansatte nogle gode forhold, men man må erkende, at den opfattelse ikke deles af alle.

Man føler dog, at de ansatte burde være taknemmelige for at have et job, været garanteret en god løn og frynsegoder, og siden de arbejder under en som chef, så burde de også opføre sig derefter.

Men her skal man slå koldt vand i blodet og være klar over, at den indstilling ikke fører noget med sig, og at man bare må erkende, at der måske skal nye forhandlinger til ved lønbordet eller have nye overenskomster.

Sådan kan det gå for nogle firmaer, men når alt så er oppe at køre igen, så kører det hele jo på skinner som før, som man blandt andet stort set altid oplever det hos http://bpglas.dk/