Sådan kan du indrette din stue

16 januar 2022
Steffen Hansen

editorial

Mangler du inspiration til, hvordan du kan indrette din stue? Det er altid lidt af en projekt at komme i gang med indretningen af sit hjem. Om du er startet helt fra bunden eller bare skal tilføje lidt nyt til stuen, så kan processen være lidt uoverskuelig.

Læs med i dette indlæg om hvordan du kan indrette din stue med vores tips!

 

image

 

Tilbehør til stuen

En af de nemmeste måder at give din stue personlighed på er ved at tilføje tilbehør. Du kan tilføje et par planter, nogle kunstværker, plakater eller endda et par nye flotte puder.

Uanset hvordan du indretter din stue, skal du sørge for at vælge tilbehør, der er i overensstemmelse med din personlige stil. Hvis du ønsker et moderne look til din stue, er det et godt valg at vælge nogle stilrene elementer, der ikke larmer for meget. Det vil sige, at det skal være farver, der er neutrale og ikke alt for hidsige.

 

Gardiner til stuen

Gardiner er en fantastisk måde at give din stue personlighed på. Du kan nemt ændre udseendet af din stue med nogle nye gardiner, da farven og mønstret vil fylde en hel væg. Afhængigt af hvor meget privatliv du ønsker, kan du vælge lyse farver, hvis du vil kunne se igennem dem. Hvis du har brug for privatliv, skal du vælge mørkere farver eller helt sorte gardiner.

 

Maling på væggen

At male væggen er en anden god måde at ændre udseendet af din stue på. Vær ikke bange for at male med en farve, der går lidt udover de neutrale farver som hvidt, beige eller gråt. Du behøver nemlig ikke at male alle vægge i en farve, men derimod kun nøjes med en. Det kan gøre en kæmpe forskel i sidste ende, og vil komplimentere indretningen rigtig godt. Få nogle farveprøver med hjem fra din maler, så du har lidt at vælge imellem og se hvordan det fungerer på dine vægge.