Nemme og flotte gardiner

17 november 2019
admin

Du kender helt sikkert følelsen alt for godt. Det er en dejlig søndag morgen, klokken nærmer sig halv ni, du elsker at sove længe om morgenen, du elsker at kunne nyde din mulighed for at blive liggende til langt ud på formiddagen inden en ny uge starter. Men denne søndag ligger du og er lysvågen, fordi solen skinner direkte ind på dit ellers trætte ansigt.

Måske er du lige flyttet ind, måske spildte din fulde onkel rødvin på dine gamle, uanset hvad årsagen er mangler du gardiner.

At finde de helt rigtige gardiner, der tager den mængde sollys som du har behov for, samtidig med at de både i farve og tekstur og i mønster passer godt ind i rummets æstetik og atmosfære kan være helt vildt svært. Der er uendelige muligheder på markedet: du kan få trak for gardiner, rullegardiner i træ og i stof, og de findes i mindst 100 forskellige farver. Og det kan være ikke bare svært at vælge, men endnu sværere at vælge uden at se gardinerne oppe i rummet.

Hos https://gardinbus.nu/ kan du bestille en gratis gardinbus. Gardinbussen kommer til dig, måler op og skærer dine kommende gardiner til, så de kommer til at sidde helt perfekt og passe perfekt til dit hjem. En luksus som er svær at finde, når du køber standardmål fra Ikea eller Jysk.

Udover at komme ud og måle op og skærer til, monterer de selvfølgelig også dine gardiner, så de eneste du skal gøre er at vælge farve, stof og mønster. Nemt, hurtigt og effektivt.

Virksomheden fungerer ved at du blot bestiller bussen via kontaktformularen på hjemmesiden, og så kontakter de dig inden for 24 timer via telefonen. Så kan I aftale et godt tidspunkt de kan komme forbi på, så du kan se alle de flotte gardiner.