Nem og effektiv brændsel

14 april 2020
pia_nielsen

Et træpillefyr passer (næsten) sig selv, det er effektivt og så er det økonomisk brændsel. Med træpiller vælger du effektiv brændsel, der skåner miljøet og din pengepung. 

Hvorfor vælge pillefyr?

Fordi det kan betale sig at vælge brændsel, der er både økonomisk, nemt og miljøvenligt. Har du en anden form for varmekilde nu, bør du måske overveje, om et træpillefyr kunne være noget for dig? 

Økonomisk brændsel

Sammenlignet med både fjernvarme, olie og gas giver træpiller en langt lavere elregning. Det siges at reducere elregningen med helt op til 70% i forhold til fjernvarme og op til 60% sammenlignet med gas eller olie. Derudover er købet af pillefyr tjent hjem igen i løbet af 2-4 år. 

Nem håndtering

Et pillefyr passer mere eller mindre sig selv. En gang i mellem skal du påfylde træpiller, men ellers doserer fyret selv den nødvendige mængde løbende. Mange moderne pillefyr kan overvåges via nettet, og det er et varmesystem, der er nemt at integrere i selv gamle huse. 

Skånsomt mod miljøet

Træpiller afbrændes næsten komplet og afgiver derfor en forsvindende lille del forurening. Den effektive udnyttelse af pillerne er skånsom mod miljøet, og vælger du at købe træpiller fra Dianalund eller andre steder i Danmark, sparer du også CO2 i forbindelse med lang transport fra andre lande. 

Er træpiller noget for dig?

Det kræver ingen viden eller praktiske færdigheder at have et pillefyr. Du kan få pillefyr installeret professionelt, der hvor du køber det, og få træpiller leveret til din dør, når du har brug for det. Regelmæssigt tjekker professionelle dit pillefyr for evt. fejl og mangler, så du aldrig behøver at bekymre dig om tekniske problemer.

Kontakt en forhandler i dag og book et besøg i dit hjem. Uanset om du bor i nyt eller ældre byggeri, kan du få pillefyr, og du kan af forhandleren få hjælp til at udregne dine besparelser ved at skifte til denne varmekilde.