Miljø og klimavenlig varme med en effektiv varmepumpe

08 oktober 2019
admin

Nærer du et ønske om at være mere miljø og klima venlig i det daglige? Vil du også gerne gøre en aktiv indsats for at bevare naturen og vores grønne jord til glæde for fremtidige generationer? Og vil du samtidig spare penge på din varmeregning? Så har du faktisk mulighed for at opnå begge dele. Du skal blot skifte dit slidte fyr eller dine dyre elektriske varmeapparater ud med en driftsikker og energi effektiv varmepumpe.

Hvad kan en varmepumpe?

En varmepumpe an, groft sagt, nøjagtig det samme som dit nuværende opvarmnings system – og lidt til. En varmepumpe benytter sig af en teknologi, som er langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end eksempelvis forbrændingen i et fyr eller strømmen i en elradiator. Med en varmepumpe får du altså mere varme for pengene, og skåner samtidig miljø og klima. Uanset om du vælger en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, vil du altså opnå dit mål om en ikke ubetydelig besparelse på din årlige varme regning, samtidig med at dit globale co2 aftryk minimeres.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Er du på udkig efter varmepumper i Farsø, kan du besøge Vester Hornum Smede & VVS ApS. Hos Vester Hornum Smede & VVS ApS kan du få rådgivning og vejledning med hensyn til valg af varmepumpe, både når det gælder type, model og kapacitet. De dygtige smede og vvs’ere hos Vester Hornum Smede & VVS ApS vil, på baggrund af din families behov og din boligs størrelse og generelle forfatning hurtigt kunne vurdere præcis hvilken varmepumpe du er bedst tjent med. Og så kan du få hjælp til såvel opsætning og installering af din nye luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde den billige og miljø venlige varme. Læs mere på vhvvs.dk