Med nye vinduer kan du få masser af lys til at få din drømme til at gå i opfyldelse

25 oktober 2021
Emilie Jacobsen

editorial

Drømmer du om dit eget atelier, hvor du kan male, lave keramik eller på anden måde udfolde dig kreativt, har du selvfølgelig brug for et rum med masser af lys. Har du ikke det nu, er det derfor vigtigt, at du får købt nogle nye vinduer, og at du får lavet huller til dem. Dermed kan du hurtigt komme i gang med at dyrke din hobby – eller måske lige frem prøve at leve af den.

Hvis du vil have virkelig meget lys, er det en god ide, at du får et fastmonteret vindue. Det kan ikke åbnes, men går fra gulv til loft. Dermed vil du altså få et virkelig stort lysindfald. Hvis du for eksempel har hobbyrum i baghaven, er det jo oplagt, at du får sådan et vindue. Dermed kan du stadig holde øje med familien i haven, mens du sidder og dyrker din hobby. Du kan for eksempel finde den type af vinduer hos klarwindows.co.uk.

Husk også glas i dørene

Det er selvfølgelig ikke kun vigtigt med mange vinduer for at få lys i det rum, hvor du gerne vil dyrke din hobby. Du skal også huske at få glas i din dør, hvis du ikke allerede har det. Ved at indrette et atelier med glas i døren, kan du få et virkelig godt lysindfald i hele rummet. Det vil derfor være perfekt, når du skal stå og udføre din hobby der.

Hvis du har plads til det i rummet, vil det være smukt og give godt lys, hvis du får sat dobbelte terrassedøre ind. Det kan du for eksempel gøre i stedet for et fastmonteret vindue, der går fra gulv til loft. Med dobbelte terrassedøre har du mulighed for at åbne ud til haven eller terrassen om sommeren. Det er en virkelig rar måde for dig at få masser af luft ind i værkstedet.