Maleren i Kalundborg bliver ikke skuffet, hvis du ikke vælger dem

09 februar 2022
anders_lundtang_hansen

editorial

Man kan måske også undre sig over, hvordan maleren i Kalundborg skulle regne ud, at du ikke har valgt dem til at udføre malerarbejde, for det ville kræve for meget unødig tid at udspionere ens tidligere eller kommende kunder og eventuelt ringe rundt til andre malerfirmaer for at høre, hvem de har som kunder.

Men et eksempel kunne være, at dette malerfirma var hyret ud til at udføre en maleropgave hjemme hos dig, og så foreslår maleren dig, at det skal males efter igen efter x antal år eller måneder, men man aftaler således ikke lige en ny aftale så langt ude i fremtiden – for det bliver svært at huske – men man beder dig som kunde bestille tid hos dem til den tid.

Det kan man så glemme, men når man ser på ens vægge, så kan man måske huske, hvem det var, man valgte sidst.

maler kalundborg

Du bestemmer selv, om du bruger maleren i Kalundborg eller ej

Men man har jo helt frit valg til selv at bestemme, hvad det er for en maler og et malerfirma, som man vil benytte hver gang, om det er til opfølgning på en tidligere opgave, eller det er ved at gennemføre en opgave, som et andet malerfirma er startet på, men måtte udsætte eller er sprunget fra.

Ved det sidste tilfælde så er det klart, at man nok helst vil have et andet firma indover, fordi man ikke føler, at man kan stole på det tidligere firma.

Man kan selvfølgelig altid stole på de her malere i Kalundborg, og de laver altid et godt stykke arbejde, men de bliver ikke sure, hvis de skulle finde ud af, at du har valgt et andet malerfirma til at følge op på den opgave efter de måneder eller år, som de anbefalede, at du brugte dem til.

Måske kan du bruge dem en anden god gang.