Lad et spejlbassin forvandle haven

22 december 2019
Silje_Marketingtime

Hvis du er en af dem, som er husejer, så der er store chancer for, at du har en have. Med en have kommer der mange gode muligheder for at skabe sin helt egen oase, så man kan nyde sin have endnu mere. Hvis man ønsker at give haven sit helt eget personlige præg, så kan man gøre det med forskellige haveplanter, ved at anlægge forskellige bede, ved at plante alt fra pæretræer, æbletræer m.m. 

Hvis du står overfor at ville gøre lidt ekstra ved din have, så er der god grund til at overveje at spejlbassin. 

Sådan bruger du et spejlbassin i din have

Et spejlbassin er en fantastisk måde, du kan give din have endnu mere liv på. Kort fortalt så er et spejlbassin laves af stålplader. Der laves ofte, så det kun har en dybde på 5 cm, og herefter fylder man arealer med vand. Det har den helt enestående funktion, at vandet i spejlbassinets vil kunne spejle de omkringliggende planter, blomster, træer m.m. 

Spejlbassiner er noget, man som regel ser, når man er på slotte, herregårde m.m. Det er dog også blevet mere og mere populært at få i sit private hjem – og det er der ikke noget at sige til. Det skaber nemlig et unikt område, da det også er langt de færreste, som har vandt integreret i haven på denne måde. 

Ønsker du et spejlbassin hjem til haven? 

Hvis du tænker, at et spejlbassin kunne være noget for dig, så er der god grund til at kontakte Lyngeshop. Her finder du nemlig gode muligheder for at finde forskellige spejlbassiner hjemtil. Du kan desuden også finde diverse ting til haven, som kan være med til at sætten den perfekte prik over i’et. Det gælder alt fra skønne plantekummer, højbede, planteophæng, plantekasser, græskanter og meget mere.