Lad din lokale VVS installatør hjælpe med badeværelset

06 juni 2020
astrid_pedersen

Skal badeværelset bygges om? Så bør du som noget af det første kontakte dit lokale VVS firma.

Må jeg selv lave mit badeværelse?

Hvis dit renoverings projekt primært handler om at sætte nye klinker på væggene eller skifte armaturet på bruser og håndvask, kan du godt selv udføre arbejdet. Men skal du have flyttet et afløb eller trukket nye rør, skal der en autoriseret VVS installatør på banen. Dette er påbudt ved lov – og denne regel er ikke opstået ud af ingen ting. Du kan nemlig hurtigt komme galt af sted hvis du selv fifler med de faste VVS installationer i bygningen.

Hvor kan jeg få hjælpe til badeværelse VVS i Roskilde?

Står du således for at skulle renovere eller ombygge badeværelset i din bolig i Roskilde kan du med fordel kontakte Erik Petersen’s Eftf.

Hos Erik Petersen’s Eftf. kan du få hjælp til alt hvad der vedrører vand, varme, ventilation og sanitet, her under rørføring og installering af eksempelvis udsugning eller gulv varme. Erik Petersen’s Eftf. er en VVS installatør virksomhed med mange år – og tilvarende lang erfaring – på bagen. Igennem de seneste 25 år har Erik Petersen’s Eftf. betjent glade og tilfredse kunder – såvel private som i erhvervs regi – i Roskilde og omegn.

Når du vælger Erik Petersen’s Eftf. som din autoriserede VVS installatør i Roskilde, kan du være sikker på at få en kundevendt og professionel service. Erik Petersen’s Eftf. er en virksomhed som er kendt for ikke at gå på kompromis med hverken det udførte arbejde eller de til formålet anvendte materialer. Og da Erik Petersen’s Eftf. er medlem af TEKNIQ er du samtidig garanteret forsikring for det udførte VVS arbejde.

Hvis du vil vide mere om Erik Petersen’s Eftf., og eventuelt indhente et tilbud på VVS arbejde i din bolig, kan du læse mere på hjemmesiden https://www.johnvvs.dk/