Lån til istandsættelse hos online långiver

19 juli 2020
astrid_pedersen

Trænger din bolig til en opstrammer i form af en gennemgribende istandsættelse? Så bør du undersøge dine muligheder for at låne penge til renovering.

Hvorfor optage lån til istandsættelse?

Måske tænker du at du sagtens selv kan forestå renovering af dit hus eller af din lejlighed. Du har jo hænderne skruet rigtigt på og kan sagtens afse tiden dertil. Men her skal du tænke på at visse former for renovering – for eksempel modernisering af badeværelse eller ombygning af køkken – kræver at du involverer autoriserede fagfolk.

Det er ikke tilladt for dig som lægperson selv at fifle med de faste VVS installationer eller elektriske installationer på egen hånd. Derfor skal der en autoriseret VVS installatør og en autoriseret el installatør eller elektriker på banen når din istandsættelse involverer andet og mere end blot maling af væggene eller mindre reparationer. Og så kan en renovering godt gå hen og blive en omkostningstung affære.

Hvor kan jeg låne penge til renovering?

Mange bolig ejere benytter sig af muligheden for at omlægge et eksisterende lån eller optage et nyt lån i huset eller i lejligheden når istandsættelsen skal finansieres. Det er dog ikke alle der har den mulighed.

Hvis du ikke kan optage nyt lån i boligen, og din bank ikke vil godkende ansøgning om lån til renovering, har du mulighed for at søge om lån gennem en anden låneudbyder. Mange banker og penge institutter tilbyder online lån til formål du selv kan bestemme.

Hos Ikano Bank kan du for eksempel låne op til 300.000 kroner uden at skulle stille sikkerhed. På Ikano Banks hjemmeside kan du ved hjælp af den smarte online låneberegner selv fastsætte størrelsen og løbetiden på dit lån således at afdragene passer ind i dit husholdnings budget.

Du kan læse mere, og ansøge om online lån til istandsættelse af bolig, på ikanobank.dk