Har du overvejet luftrensere?

07 januar 2021
pia_nielsen

Frisk luft er kilden til velvære og godt indeklima – det ved du sikkert allerede – men har du overvejet om luften i dit hjem, sommerhus eller kælderen egentlig er ren nok? Med en luftrenser, https://alfainstruments.dk/luftrensere-ozongeneratorer/, er du helt sikker på, at luften er som den bør være. 

Tag styringen over indeklimaet…

Lad ikke støvede gulvtæpper, dårlige udluftningsmuligheder eller længere tids fravær i sommerhuset eller kælderen være undskyldningen for, at luften ikke er optimal. Med en automatisk luftrenser er problemet løst, og du kan være sikker på altid at undgå lugtgener eller dårlig luft. 

Dig eller støvet?

Kæmper du også en kamp med støvet i hjemmet om, hvem der har mest ret til at være der? Så er du nok ikke alene om det. Støv kommer som bekendt igen og igen, og kampen om ikke at lade det får overtaget stopper aldrig.

Nogle steder er det imidlertid næsten uundgåeligt, at støvet vinder med tiden. Gulvtæpper, stofsofaer og andre ikke-vaskbare overflader vil med siden ophobe støv. En kilde til dårlig luft på sigt. En luftrenser sørger for at fjerne de mikroorganismer og bakterier, der måtte fremkomme pga. årelang støvophobning nogle steder i hjemmet. 

Lufter du nok ud?

Der er faste anbefalinger for daglig udluftning i et hjem – og dem følger du sikkert – men har du reelt set mulighed for at lufte tilstrækkeligt ud? Placeringen af vinduer, af boligen og af gennemstrømningsmuligheder varierer fra hjem til hjem, så ikke alle kan få luftet lige godt ud.  

Du slipper for at lukke storbyens os fra biler og skorstene ind i dit hjem hver morgen og aften, når du har en luftrenser. Du kan være sikker på at få nok frisk luft ind i boligen, trods få vinduer og manglende mulighed for luftgennemstrømning.  

En luftrenser er med andre ord ikke en nødvendighed, men en sikkerhed for, at der kommer tilstrækkeligt frisk luft ind i hjemmet.