Har du brug for en glarmester?

21 januar 2021
admin

2020 var renoveringens år

Hvis der er noget, vi mennesker er blevet gode til her i 2020, er det helt sikkert renovering. Vi har været så meget hjemme, at vi er begyndt og kigge så længe på alle de ufærdige projekter, der bare står og ser grimme ud.

Nu laver vi ikke andet end at renovere og af samme årsag, er det en rigtig god idé at huske på, at vi kan mere end vi lige tror. Mange er startet på diverse hobbyprojekter, nogle har fundet ud af, at de er gode til at strikke, og jeg kunne blive ved.

Alt i alt, er der rigtig mange ting, som kan lade sig gøre, hvis man bare tager sig tiden til det. Så vil man finde ud af, at det faktisk ikke altid er så svært, som det ser ud.

En stor trend, der også gik igen hos især pigerne i 2020, var flisebordet. Det hjemmelavede flisebord, hvor fliserne blev lagt ovenpå med lidt fliselim, og så var fliserne egentlig bare nemt og hurtigt leveret fra for eksempel en bad og flise producent. 

Men der er altså nogle ting, du ikke kan selv kan klare. Er dit vindue i sommerhuset i stykker, trækker det ind i alle boligens vinduer eller er der noget tredje i vejen? Jamen så ringer du til en glarmester. 

Hvor “glart” står tingene?

Så hvor “glart” står dine vinduer egentlig? Måske de trænger til lidt mere end blot en pudsning. Jamen så er det en god idé at overveje om du ikke burde få fat i noget professionelt hjælp.

En glarmester kan hjælpe dig med næsten alt, hvad der har med glas at gøre – og hvad der ligner. Så hvis du måske også står og tænker “uh mit spejl, kunne faktisk også godt trænge til at blive fikset”, jamen så klarer de faktisk også dette.