Gør dit boligkøb nemmere med en boligadvokat

24 juni 2021
lotte_hindsberg

At købe en ny bolig er ikke bare at besøge en masse huse eller lejligheder og så vælge den man syntes bedst om, indenfor den prisklasse man har råd til at betale. Der skal forhandles, ikke alene med sælger, men også med banken.

Der kan undersøges om der er skjulte fejl og mangler der skal laves og kommunens lokalplaner skal undersøges for at sikre, at kommunen ikke har planer der påvirker dine planer om at købe lige netop denne bolig. Til sidst skal der også laves et skøde og det skal tinglyses, før du endelig kan kalde det dit hjem.

Hele den proces kan din boligadvokat hjælpe dig igennem, så du ikke vil opleve det som en kæmpe udfordring eller ende med at tabe en masse penge på dit køb.

Det kunne f.eks. være https://www.xn--boligadvokatkbenhavn-ncc.dk/.

Spar penge med hjælp af din boligadvokat

Selvom det kan virke selvmodsigende at bruge penge på en boligadvokat og så spare penge, så er det præcis det du gør. 

Han kan forhandle en bedre aftale med banken og her er det vigtigt at huske, at selv små fordele har en stor betydning på en periode på 30 år. Mange begår den fejl at forhandle med banken, de glemmer at en bank er en forretning som alle andre og et tilbud som udgangspunkt er åben for forhandling.

Det kan også godt betale sig at shoppe lidt omkring og høre flere banker ad, hvad de har af muligheder. Hvis du kan spare så mange penge, at du kan få et nyt køkken eller bad, er det da også værd at tage med.

Din boligadvokat kan også hjælpe dig med at forhandle med sælger og til sidst hjælpe dig med at få lavet det nødvendige skøde, der skal tinglyses. Først når skøde er tinglyst er boligen juridsk din.

Vil du vide mere om boligadvokater, kan vi anbefale dig at kigge på knudsgaardadvokater.dk.