Find flotte døre til huset

10 november 2022
admin

editorial

Skal du købe nye døre, og er du ikke sikker på, hvilken dørtype der passer bedst til dit hjem? Læs med i den følgende artikel for at få mere information om de fem mest populære dørtyper til private boliger, og kom tættere på det rette valg.

De fem mest populære døre til den private bolig

Hvis du ønsker en smuk og elegant dør til dit hjem, er en trædør den helt rette løsning. Du kan finde denne type døre i en sand mangfoldighed af stilarter, fra de ganske traditionelle til de helt moderne. De er også lavet af forskellige træsorter som f.eks. eg, kirsebær eller mahogni. På trods af det faktum, at trædøre koster mere end andre typer døre, holder massive trædøre længere og ser bedre ud, så det udligner sig i sidste ende.

2. PVC-døre – Husejere vælger ofte PVC-døre, fordi denne type døre er stærke og kun kræver et minimum af vedligeholdelse. Du kan finde PVC-døre i alle tænkelige stilarter.

3. Hollandske døre, også kaldet halvdøre, vogndøre eller stalddøre, er et smukt valg til mange typer huse. De fås i en række forskellige stilarter, der passer perfekt til det udvendige og indvendige design af ethvert hjem. Desuden kan hollandske døre være fremstillet af flere slags materialer så som for eksempel træ, metal eller glas!

image

4.Mange mennesker vælger at have glasdøre i deres hjem, da de giver naturligt lysindfald og skaber et større rumindtryk. De fås i et væld af forskellige stilarter, herunder de klassiske såvel som de mere moderne muligheder. Desuden kan de være fremstillet af flere forskellige materialer; nogle populære valg er metal, træ, og glas.

5. Sikkerhedsdøre – Sikkerhedsdøre er et must-have for private da de giver ekstra sikkerhed og ro i sindet. De fås i en række forskellige stilarter, herunder konventionelle og nyere designs. 

Du kan finde døre af alle typer hos Melholt. Klik ind på hjemmesiden melholt.nu og læs mere.