Find din boligforening i Jammerbugt her

10 november 2019
admin

Når du skal finde bolig, kan der være mange overvejelser du har gjort dig. Det kan betyde, at du enten er meget målrettet omkring, hvad du søger. Det kan også betyde, at du har mange kriterier for din kommende bolig. Når du bosætter dig i en lejebolig, er du sikkert opmærksom på, hvad det er for en lokation og område. Det skal være lige til at komme i skole og arbejde, så logistikken bliver nem. Derudover er det måske relevant at det er tæt på motorvejsnettet eller tæt på familie og venner. Der kan være mange overvejelser og ender der skal mødes, for at du føler at det er det rette valg. 

Hvorfor vælge en boligforening?

Der er mange fordele ved at blive medlem af en boligforening. Primært fordi der er mange lejeboliger, der bliver adminsteret af boligforeninger i Danmark. Det betyder, at hvis du ikke er medlem af en boligforening vil udvalget af lejeboligere være mindre og dyre. Nogle af de fordele ved at blive medlem af en boligforening, er at du bliver en del af en professionel enhed der adminsterer boligerne efter de gældende lejeregler i Danmark. Du kan derfor være tryg omkring tvist eller urimmeligheder, da det er en professionel enhed. 

I en professionel boligforening, vil der være mulighed for at få medbestemmelse. Her kan du komme med initiativer og forslag, der kan være med til at skabe grundlag for et bedre miljø. Det er oftest i højsæde hos de fleste boligforeninger. 

Et andet godt argument for at blive medlem af en boligforening er også den tryghed der følger med. Der er oftest en fast vicevært eller en administration tæt på. Det betyder, at hvis du har nogle spørgsmål eller oplever udfordringer med lejemålet eller hårde hvidevarerne i boligen, kan du hurtigt og nemt få hjælp. 

Hvis du derfor er på boligjagt i Nordjylland, bør du overveje at blive medlem af en boligforening i Jammerbugt