Få styr på ukrudt og buskads med en god havemand

11 august 2021
Mathias Nielsen

Er du husejer eller har du på anden måde adgang til en have, som du også har ansvaret for at skulle passe? Det kan være superfedt, fordi du kan bestemme over stedet og gøre det lækkert for lige netop dig. Det kan være, at du vil have en stor terrasse med plads til at spise og grille. Eller det kan være, at du vil have plads til en stor trampolin og andre ting til at have det sjovt. Eller måske du vil have træer og en andedam? Hver sin smag.

Uanset hvordan du vælger at indrette haven, er det dejligt at have muligheden for at komme ud i den friske luft og nyde naturen. Men der følger desværre også nogle pligter med, når man har en have. Læs mere om, hvordan du kan få styr på situationen med haven, hvis du føler, at det er ude af kontrol.

En have kan være uoverskuelig

Det, der kan være dejligt ved en have er, at den er fuld af vild natur og planter, der gror, som de har lyst. Det kan enddog også være med til at drive én til vanvid, hvis man ikke har overskuddet til at passe haven. Planterne bliver jo som bekendt ved med at gro, selv om du ikke har tid til at passe dem. Til efteråret kommer der også nedfaldne blade, som skal rives sammen, og til vinter kommer der sne, der skal flyttes. Om sommeren skal planterne måske vandes? Der er utrolig meget arbejde i at holde haven ordentligt.

Få hjælp til at holde haven pæn med haveservice

Men der kan heldigvis være hjælp at hente. Hvis du føler, at haven er blevet for uoverskuelig, så kan du med fordel hyre en havemand til at hjælpe dig eller til at stå for nogle af projekterne i forbindelse med havearbejdet. Læs mere om haveservice i Hedehusene her.