Få støtte gennem alle boligkøbets faser hos en boligadvokat

31 marts 2021
astrid_pedersen

Skal du købe bolig i nærmeste fremtid? Så bør du alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat, som kan hjælpe dig sikkert og trygt igennem handelen.

Hvad kan en boligadvokat gøre for mig?

En boligadvokat kan hjælpe dig med at bringe alle formalia omkring din bolighandel i orden. For dig som bolig køber betyder det at du med en boligadvokat ved din side får mulighed for at træffe beslutningen om køb af hus eller lejlighed på et oplyst grundlag.

I praksis udføres denne øvelse ved at din boligadvokat gennemlæser al dokumentation som vedrører din måske kommende bolig grundigt og med en eksperts blik for detaljen. Ved denne gennemlæsning vil forskellige fakta komme frem i lyset, og dermed sagforhold som ville kunne påvirke din beslutning om et køb.

Det er for eksempel muligt at danne sig et præcist og retvisende billede af en ejendoms drift og administration ud fra en gennemlæsning af referater fra bestyrelses møder og general forsamlinger i den dertil hørende bolig forening.

Foreningens budgetter og regnskaber er ligeledes relevante i denne sammenhæng. Ud af disse vil din boligadvokat kunne læse om foreningen eller ejendommen skulle være belastet af en sløj økonomi. Det kan for eksempel være at der er tvivlsomme lån i ejendommen eller i selve boligen, eller at der er planlagt projekter til hvilke der ikke er henlagt tilstrækkelige midler. Begge dele kan få indflydelse på din fremtidige økonomi i form af stigninger i det månedlige bidrag til de fælles udgifter. Og dette kan potentielt gøre dig teknisk insolvent en gang i fremtiden.

Find din boligadvokat nær din nye bolig

Er din nye bolig beliggende i Århus, København, Odense, Esbjerg eller Roskilde kan du med fordel finde din nye boligadvokat hos Knudsgaard Advokater som residerer i alle fem byer. Kontakt Knudsgaard Advokater via hjemmesiden https://www.knudsgaardadvokater.dk/boligadvokat