Du kan få brug for en boligadvokat i mange situationer

18 januar 2022
Niels Geckler

editorial

Der er en række situationer, hvor du kan får brug for en boligadvokat. Det gælder både huskøb, som er en stor investering og i en række andre situationer som skilsmisse og så videre.

Køb af bolig er en stor og vigtig investering – den største investering for de fleste almindelige danskere. Det er samtidig noget, de fleste kun foretage få gange i løbet af livet, så nogen stor rutiner og sikkerhed i sagen opnår man ikke. Derfor kan det være en god idé at læne sig op ad en god boligadvokat – det kan give ro i maven og sikre, at alle dokumenter er, som de skal være, og at der ikke gemmer sig juridiske overraskelser, som giver problemer på et senere tidspunkt.

Imidlertid er det ikke kun i forbindelse med køb eller salg af en bolig, at at man kan have glæde af en boligadvokat. I forbindelse med en skilsmisse, hvor man i fællesskab ejer boligen, skal man måske have udarbejdet et skilsmisseskøde. Her er det af største vigtighed, at det bliver gjort korrekt og upartisk, s en advokat med særlig ekspertise i boligjura bør stå for det.

image

Boligadvokaten kan være nyttig i mange sammenhænge

Gennemgang af dokumenter ved bolighandel og udarbejdelse af et skilsmisseskøde kan du for eksempel få gjort hos eboligadvokat.dk, hvor alt håndteres 100 % online nemt og hurtigt. Her kan du også få hjælp til entreprisekontrakter, hvis du har fundet drømmegrunden og skal have opført din kommende bolig. 

det kan være svært at gennemskue formuleringerne i en kontrakt om et så omfattende projekt som at få bygget et hus, og sælgerne gør sikkert deres for at pleje deres egne interesser. Også i den forbindelse kan du med fordel få en dygtig boligadvokat til at gennemgå papirerne, så du sikrer dig, hvis der opstår problemer af en eller anden art undervejs.