Byg nyt hus som dine forfædre gjorde det!

19 november 2019
admin

Tænk sig, i rigtig gamle dage var der ikke så mange spekulationer angående, om man skulle bygge sig et hus eller ej – gjorde man det ikke, så var det lig med, at man ikke overlevede, og som det mindste skulle man helst indrette en hule eller kravle højt op, så man var i sikkerhed for farer.

Bevares, dengang var der ikke så mange regler, priser med videre for, hvad der kunne lade sig gøre med at lave og bygge et hus, det gjaldt bare om at komme i krig med at bygge et hus, da det var til alles fordel, at der kom flere huse til.

Nu om dage er et husbyggeri jo et personligt anliggende, som man skal søge tilladelse om, få hjælp til, lægge budget omkring og meget, rigtig meget mere.

Faktisk så vil rigtig mange i din omgangskreds nok være imponeret over, at du har gjort alvor af, at nogle andre måske på et tidspunkt sagde til dig: Byg et nyt hus!

Fordi du netop beklagede dig over, at uanset hvilket hus du og din familie besøgte, så var der så meget “i vejen” med det, at det ikke passede til jeres behov, så der skulle alligevel ændres så meget på det, at det ville blive endnu dyrere end bare den pålydende pris, der var sat på huset i sig selv.

Måske havde du allerede rumsteret med tanken om at gøre alvor af selv at bygge dit eget hus, men den ansporing var lige det sidste, der fik dig til at søsætte den plan.

Familien og vennerne vil nok følge det tæt med dit husprojekt, for det er faktisk et rigtig spændende projekt at give sig i kast med, hvor man jo netop før i tiden var afhængig af, at man byggede et hus.

Vi slutter lige af med en husbygger-vittighed:

Hvorfor byggede han ikke noget hus?

Han havde ingen grund til det!