Brug din lokale boligadvokat, når du skal købe bolig

08 juli 2021
lotte_hindsberg

Der er mange gode grunde til at hyre en boligadvokat, når du skal købe en ny bolig. En af dem er, at der ofte er penge at spare på dit boligkøb, selvom din advokat selvfølgelig koster penge. Men han vil tjene sin løn ind mange gange.

Blandt andet ved at kunne rådgive dig, når du skal forhandle med din bank og med sælger. At det er en god ide at benytte sig af en boligadvokat, der har et solidt kendskab til det lokalområde, hvor du har planer om at købe din nye bolig er, at han ikke alene kender bankerne i området og kan foreslå, hvilke du med fordel kan forhandle med, han vil også kende hvilke planer kommunen her.

Planer der kan påvirke din lyst til at købe en bolig i lige det område. Positivt som negativt. De fleste vil trods alt takke nej til at der bliver lagt en motorvej i baghaven. Din lokale boligadvokat kunne være https://www.boligadvokatvejle.dk/.

Tag din advokat med når du skal forhandle

At købe en bolig er for de fleste den største handel de gør økonomisk og det har stor betydning for deres liv i mange år fremover. Derfor gælder det om at købe boligen under de bedst mulige betingelser. Mange er ikke vant til at forhandle og derfor giver det god mening at overlade den del af bolighandlen til en specialist.

Samtidig er din boligadvokat ikke forelsket i din forhåbentlig nye bolig og derfor er han ikke så nem at forhandle med, som du vil være. Han er også en erfaren forhandler og hans fokus er på at skaffe dig den bedste handel, ikke hvor din sofa ser bedst ud.

Det samme gælder når der skal forhandles med banken. Mange har en stor respekt for banken og glemmer at det er en forretning som alle andre og et tilbud altid er til forhandling. Gør brug af din advokat og lad ham forhandle med flere banker, så du får den bedste handel.