Tag noget af gulvet af til en gulvafslibning

20 april 2020
anders_lundtang_hansen

Det kan godt virke lidt voldsomt, hvis man nu har oplevet et mindre uheld på et gulv, der ikke er til at fjerne ved vask, og det endda har sat sig i overfladen, og måske er det gået så dybt ned, at hverken en guvlafhøvling eller god gulvafslibning sådan lige umiddelbart kan fjerne det.

Eller: det kan det måske, men det vil kræve godt med tid, mange kræfter og penge, og måske ender gulvet med at bugte sig lidt, fordi man har skarvet så meget i overfladen og fjernet dele af denne.

Er man ude i, at dette uheld er sket et sted, hvor gulvet gemmer sig under et møbel, eller har man tanke på at ommøblere, så man kan skjule uheldet, så kan man jo lade det være, eller man kan få lavet en mindre afslibning på gulvet på stedet.

Måske får man så at vide, at sådan en uomfangsrig gulvafslibning ikke er meget bevendt i det lange løb, fordi man alligevel skal have ordnet hele gulvet på et tidspunkt, og er man heldig, så kan man nøjes med at gå en smule ned i gulvet.

Men måske lugterne det mellem linjerne af, at man skal have udskiftet gulvet for at lave den perfekte løsning, selvom der kun er tale om et mindre sted, hvor der er et problem.

Det er jo op til en selv, om man kan leve med det, og hvis problemet ikke øges, så kan man jo ellers bare huske på, at der er forringelse til huset eller hjemmet, når det skal sælges igen.

Men en mulighed kan jo også være, at man skærer stykket ud, og så indsætter man et nyt stykke med træ, hvor man så får lavet en gulvafslibning på et tidspunkt på hele gulvet, når det trænger, så hele gulvet ender med at se ens ud.

Så er det kun overgangen ved beskæringen, der vil være at se.