Retro-modernitet

16 april 2020
pia_nielsen

Retrolooket er intakt, når nanna ditzel skaber nye møbelikoner i moderne materialer – stole, sofaer, vugger og alt ind i mellem. God kvalitet, lækkert design og bare skøn retro-look. 

(foto)

Både til store og små

Der er tænkt på møbler og tilbehør til hele hjemmet i kollektionerne fra den produktive designer Nanna Ditzel – også til børneværelset. Børn som voksne elsker de farverige multimøbler, der matcher ethvert moderne hjem og giver “lækkerhed” til indretningen. 

Til børneværelset…

En skøn vugge til de mindste og farverige multimøbler til de lidt større – når du vælger designmøbler fra Ditzel til børneværelset, vælger du kvalitet og funktionalitet. Vuggens retro-look appellerer til tidligere tiders ro og tid til de nyfødte, mens børneværelsets multimøbler i pangfarver kan holde til lidt af hvert, når legen går vildt for sig. 

Mangler din stue lige DET?

Også i de voksnes del af hjemmet kan der være behov for et lille splash af farve her og der – en funky rød spisestuestol eller en blæret blå sofa kan være lige DET, der skaber blikfang og stilen i stuen. Du finder alt fra neutrale og tidløse møbler til unikke farvebomber i Ditzel-kollektionerne. 

Det lille ekstra

Har du ikke plads til nye møbler i stuen eller i dit budget, kan noget af det lækre tilbehør fra Nanna Ditzel gøre det alene. Du får ‘det lille ekstra’ i køkkenet med flotte design-bordskånere, dækkeservietter eller opbevaringsglas. En lille ting – med stor effekt på indretningen. 

Hvem gider sidde i en ukomfortabel sofa?

Du behøver ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort med Ditzel-møbler. Selvom sofaerne er lækre, stolene trendy og børnemøblerne unikke, er det alt sammen i topkvalitet og fremfor alt komfortabelt. Komforten er ikke glemt i designet og giver dermed møblerne den lange levetid, de fortjener – for lad os være ærlige: Hvem gider sidder i en ukomfortabel sofa, uanset hvor lækker og trendy designet er?