3 ting du kan male i dit hjem

08 februar 2022
Steffen Hansen

editorial

Hvis du gerne vil bringe noget ekstra live ind i hverdagen og hjemmet, så kan du male tingene i dit hjem. Der er mange ting, som du kan male i dit hjem. Vi har lavet en liste med tre ting, du kan male i dit hjem. Mulighederne er mange, men hvis du vil have lidt inspiration, så kan du læse vores bud her.

maler valby

Væggene

Hvis dine vægge er hvide, og det er lidt for kedeligt til dig, så kan du male dem. Du kan male dine vægge i lige den farve, der passer til dig og dine ønsker. Du kan male i en enkelt farve eller flere farve, og du kan vælge, om der skal være et mønster på dine vægge. Hvis du vil male mønstre, så kan du lave dit mønster med malertape på væggen, inden du begynder at male. Når du så har malet væggene, så kan du hive tapen af, og så vil der være det mønster, du har lavet indenunder. 

Toilettet

Du kan faktisk også male dit toilet. Både selve rummet, men faktisk også din toiletkumme. Hvis du bare vil have farver hvor end du er i dit hjem, så er dette en mulighed for dig. Det vil også skabe opmærksomhed fra dine gæster, da det ikke er så mange, der vælger at gøre brug af denne mulighed. 

Døre

Du kan også vælge at male dine døre. Det kan være, at du vil have at hver dør skal have sin egen farve, eller de skal være i samme farve. Det vil give et flot look til dit hjem, og vil helt sikkert også gøre sig bemærket hos dine gæster. 

 

Hvis du ikke er så meget til at gøre det selv, så kan du hyre en maler til at hjælpe dig. Du kan finde en maler i dit område ved blandt andet at søge på nettet.